Aktiviteter

Hobro Rollespilsforening står bag en række aktiviteter indenfor liverollespil og bordrollespil.

Foreningens primære aktivitet er liverollespillet “Staden ved Søen” som finder sted den 2. lørdag i hver måned. Rollespillet arrangeres af Søren Hammer og Amalie Bovbjerg.

Foreningen deltager også i Mariagerfjord kommunes “Aktiv Ferie” initiativ med liverollespillet “Klanernes Kamp” som typisk finder sted i uge 32. Rollespillet er en 3-dages introduktion til rollespil for 2.-6. klasse, hvor børnene indeles i “klaner” og hen over 3 dage stifter bekendtskab med rollespillet og nye venner. Projektet ledes af Søren Hammer og afvikles med hjælp fra et team af 10-15 dedikerede rollespillere.

I 2020 er “19. Hochland” blevet indlemmet i foreningen. Gruppen består af over 30 rollespillere som deltager i det årlige “Krigslive” som en samlet enhed. Initiativet ledes af en udvalgsgruppe med Malte Skov i spidsen. 19. Hochland er pt. “invite-only” men der hverves nye medlemmer hvert år – tag kontakt til rette vedkommende ved interesse!

Foreningen har lokaler i Hobro midtby på adressen Hegedalsvej 7, hvor der ugentlig spilles bordrollespil, samt afvikles diverse workshops, i forbindelse med foreningens andre aktiviteter. Fra april 2020 opstarter ugentlige klubaftener hver onsdag fra 19:00-22:00.