Staden ved Søen

Her finder du information om Hobro Rollespilsforenings månedlige liverollespil. Arrangørerne anbefaler at man læser regelsættet ingennem inden man deltager første gang. Der kan være mange nye koncepter man skal forholde sig til, og det hjælper at have læst det igennem i ro og mag på forhånd.

Praktisk info

LokationHørby Plantage / Plantagevej 50
Tidspunkt2. lørdag i hver måned / 11:00-16:00
Priskr 50,- / Gratis første gang / Gratis for børn under 10 år
AldersgrænseIngen / Børn under 10 år skal følges med en voksen deltager.
ForplejningMad er en del af prisen og købes for spilpenge i kroen. Det er selvfølgelig tilladt at medbringe egen mad.
ToiletSkoven
Udstyr & kostumeMangler man et våben eller kostume kan det lejes for kr 50,- per person. Førstegangsdeltagere kan låne udstyr gratis.

Tidsplan

9:00 Opsætning – Arrangører og hjælpere møder op og sætter Rohal* op.
11:00 – 11:45Check in – Deltagerne møder op i Rohal og tjekker ind i Karakter Biksen**, hvor man betaler, får udleveret spilgenstande og får sikkerhedsgodkendt våben og rustning.
11:45 – 12:00Begynder Briefing – Nye deltagere får en gennemgang af reglerne.
12:00Briefing – Alle deltagere samles i Rohal og arrangørerne giver en briefing om spillet og ting man bør være opmærksom på i løbet af dagen.
12:10Spilstart – Umiddelbart efter briefing starter spillet. Spillerne spredes for alle vindene og går i gang med deres mange gøremål.
15:45 – 16:00 Spilstop – Arrangørerne blæser i blæsehornet og der råbes spilstop ud i skoven. Deltagerne samles i Rohal hvor der gives en kort debriefing og evaluering af dagens spil.
16:00Check out – Deltagere som har spilgenstande afleverer dem i Karakter biksen.
16:00De seje med ekstra overskud hjælper med at ryde op.

*Rohal – Den fiktive by hvor spillet foregår i. Byen består af en håndfuld middelaldertelte. Rohals lokation er pt. i den nordlige del af Hørby Plantage ved jagthytten.

**Karakter Biksen – Et telt i Rohal hvor Check In og Check Out foregår. Det er også herfra spillet administreres. For eksempel er det her man får udleveret skatte fra de små flag der står gemt i skoven. Det er også her man kan få svar på regelspørgsmål eller hjælp hvis man har brug for det.