Årets Medspiller 2018

Til sidste bestyrelsesmøde blev det besluttet, at vi hvert år vil give en lille titel eller pris til en person, som har gjort noget ekstra for andre i foreningen i løbet af året. Prisen kalder vi “Årets Medspiller”

Bestystyrelsen har valgt at udnævne Vibeke Jensen til Årets medspiller 2018Vibeke modtager prisen for altid at hjælpe med at sætte op og tage ned til Staden ved Søen, at skaffe tøre-hal til vores telte når de er gennemblødte, at hente elever på Østerskov Efterskole, at køre med vores spillere når de mangler et lift, at donere højtalere til klubben, og altid stå klar med en hjælpende hånd!

Vi ville inkludere et billede af Vibeke fra spillet, men det viser sig at være svært når hun bruger al sin tid på at luske rundt i skoven som Åndemageren Sheilven. Her har vi dog fanget hende i et forsøg på at lokke ekstra frikadeller fra kromutter, uden held.Bestyrelsen er meget glad for Vibekes indsats i foreningen, selvom kromutter ikke er synderligt begejstret på billedet!

Leave a Reply