Staden ved Søen sættes i bero

På baggrund af manglende interesse i forbindelse med vores søgen efter arrangører og de retningslinier der skal overholdes i forbindelse med Covid-19, vælger vi at sætte Staden ved Søen i bero på ubestemt tid.

Retningslinierne for håndtering af Covid-19 smitterisiko vil blandt andet betyde at samtlige deltagere skulle bære håndsprit, og afspritte alle våben efter hver kamp. Ud over at være upraktisk så er det også dårligt for latex at blive af-fedtet (Det er jo derfor vi giver dem silikone spray), så efter at have afsprittet våben skal man også lige give dem silikone spray hvis man ikke vil gøre skade på dem ved at gå og afspritte dem hele dagen.

Alt hvad der røres ved skal afsprittes efter brug. Dvs. alt i karakterbiksen, alle mønter og spilgenstande når de skifter hænder, alle arbejdstationer når de er blevet brugt osv. – Et rollespil som fokuserer primært på kamp og systemer der involverer at ting skifter hænder mister meget hurtig pusten i sådan en situation.

Kroen vil også skulle se en markant ændring i hvordan den vil fungerer i praksis.

Det betyder at rollespillet ikke længere er et rollespil, men istedet bliver en øvelse i rengøring, og vi har derfor ingen interesse er i at afholde rollespillet som situationen ser ud lige nu.

Vi vil hellere aflyse rollespillet end at afholde et arrangement hvor vi ikke kan overholde de retsningslinier som lægger grundlaget for den gradvise genåbning af landet.

Vi satser på at afholde rollespil igen engang i fremtiden.

Tak til alle de hjælpere og spillere som har været med til at gøre Staden ved Søen mulig de seneste 3½ år – det har været en fornøjelse at lege med jer!

Leave a Reply